Repatriere Decedati - Transport Funerar International

Serviciul de repatriere este necesar in cazul in care decesul unei persoane survine in strainatate si se doreste realizarea ceremoniei de inmormantare in Romania.

Repatriere pe cale rutiera, cu masina funerara autorizata, este cea mai avantajoasa alegere.

Este mult mai economa, practica si rapida decat cea pe cale aeriana.

Serviciul de Repatriere, Transport International Persoane Decedate

Repatriam persoane decedate din tari precum: Germania, Italia, Franta, Belgia, Olanda, Austria, Ungaria, dar si Norvegia, Anglia, Suedia, Grecia, Turcia.  Transportul funerar se efecueaza la cele mai inalte standarde impuse de UE.

Repatrierea prin transportul funerar necesita urmatoarele documente si servicii:

  • Pasaport mortuar;
  • Certificat de deces;
  • Autorizatia de transport funerar international;
  • Certificatul constatator al decesului;
  • Certificat de imbalsamare;
  • Masina – autospeciala funerara;
  • Imbalsamare sau seringa de conservare (conform legii in tara respectiva).
  • Autovehicule special autorizate pentru transport persoane decedate;
  • Soferi profesionisti cu atestat si experienta;
  • Logistica si Consilieri Funerari.

Sicriu lemn complet echipat conform normelor EU.

Transportul se face numai in sicriu de zinc, nu din tabla zincata, acest sicriu de zinc trebuie sa contina valvola (purificator) in interiorul sau.

Sicriul de zinc se introduce in cel de lemn (de esenta tare, 24 gauri, cu dimensiunile si grosimile prevazute de Uniunea Europeana) insotit de placuta de identificare a persoanei decedate.

Sigilarea sicriului de zinc o vor efectua reprezentantii nostri fara a se percepe vre-o taxa suplimentara pentru acest serviciu!

Tratarea trupului celui decedat in vederea prevenirii procesului de putrefactie. Imbalsamarea se efectueaza prin introducerea unei solutii de imbalsamare (formaldehida) in artere, vene si in cavitatea abdominala.

Repatriere cost ZERO, in ce conditii?

In cazul in care persoana decedata a fost titularul unei polite de asigurare de viata, familia apartinatoare va beneficia de ajutor financiar din partea companiei de asigurari. In aceasta situatie, repatrierea se va efectua de firma noastra cu cost ZERO pentru dumneavoastra, intrucat ne ocupam de intocmirea dosarului si cu decontarea directa catre compania asiguratoare.

Munciti sau vrei sa va aduceti rudele in vizita peste hotare, optati pentru o asigurare de viata cu acoperire internationala, deoarece stim cu totii ca neprevazutul face parte din viata noastra. Cu asigurare de viata puteti beneficia de Repatriere la cost ZERO, si fara nici un efort in ce priveste birocratia, timpul si alte cheltuieli.

transport funerar international
conditii repatriere decedati
microbus repatriere decedati