Pompe funebre complete, De ce? si Cum?

Avand in vedere un demers funerar cat mai simplu si linistit, pentru ca in aceasta perioada indurerata sa va lipsiti de problemele practice si de birocratie care din pacate apar, am conceput o serie de Pachete Funerare „All Inclusive” si „Speciale”. Acestea sunt pachete de pompe funebre care sa acopere un procent cat mai mare din nevoile dumneavoastra.

De ce Pachete Funerare / Pompe Funebre Complete?

Aceste pachete tin cont de traditii si de necesarul de baza pentru orice inmormantare, de la simplu pana la sofisticat, la un cost avantajos in cele mai bune conditii.

Pachetele funerare sunt concepute astfel incat, pe cat posibil, sa se incadreze in ajutorul de deces acordat de statul roman, existand in acest fel, in multe dintre situatii, costuri zero pentru dvs la achizitionarea acestora. De asemenea, in cazul in care valoarea pachetului este mai mica decat valoarea ajutorului, veti primi suma corespunzatoare inapoi, iar daca va fi mai mare atunci doar trebuie sa achitati diferenta.

Pe langa pachetele de baza fixate si afisate pe site va putem oferi si pachete funerare personalizate in functie de nevoile dvs.

Desigur, ne puteti contacta si telefonic sau prin whatsapp, iar noi vom incerca sa va ajutam sa faceti cea mai buna alegere a pachetului de servicii funerare in concordanta cu nevoile dvs pentru a putea organiza o ceremonie de inmormantare fara probleme.

Totusi, daca doriti sa faceti alegerea de unul singur, atunci ar trebui sa va ganditi la cateva criterii foarte importante cu ajutorul carora alegerea pachetului de servicii funerare se va dovedi a fi foarte simplu.

Cum sa alegeti corect pachetul de servicii funerare?

Atunci cand alegeti pachetul de servicii funerare, trebuie sa aveti vedere urmatoarele 3 aspecte:

Bugetul pentru pompe funebre

Bugetul este unul dintre cele mai importante, daca nu cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand consultati oferta furnizorilor de servicii funerare. In cazul nostru pachetele au fost concepute pentru diferite categorii de buget si nevoi, astfel incat sa puteti sa identificati cat mai simplu si usor pachetul potrivit cu toate serviciile si articolele funerare necesare incluse in concordanta cu posibilitatile de care dispuneti, sau resursele care sunteti dispus sa le alocati.

Incercati sa stabiliti de la bun inceput suma alocata organizari ceremoniei de inmormantare, astfel lucrurile se vor simplifica, iar alegerile vor fi mult mai simple. Trebuie avut in vedere si ajutorul de inmormantare acordat de catre stat, acesta urmand a fi decontat de catre noi.

Dimensiunile ceremoniei

Apoi, ar mai trebui sa va ganditi la dimensiunile ceremoniei de inmormantare. De regula, cu cat pachetul de servicii este mai scump, cu atat include mai multe accesorii si produse funerare, intocmai pentru a putea organiza o ceremonie mai extinsa.

  • Cat de populara a fost persoana decedata?
  • Cat de multe persoane estimati ca o vor conduce pe ultimul drum?

Sunt intrebari a caror raspunsuri va vor ajuta sa stabiliti dimensiunile ceremoniei.

Tipul ceremoniei

Ceremoniile de inmormantare pot fi foarte diferite in functie de religia persoanei decedate precum si de dorintele sale manifestate inainte de deces. De exemplu, nu mereu se prefera clasica inmormantare, sunt si cazuri tot mai multe in care este preferata incinerarea.

De asemenea, sunt cazuri in care persoana decedata se afla la spital, acest lucru presupune anumite masuri suplimentare.

Daca ceremonia de inmormantare va fi una speciala, nu ezita sa ne transmiti particularitatile cat mai curand.

Indiferent care sunt nevoile dvs in materie de servicii funerare, nu ezitati sa ne contactati!

Va garantam ca veti beneficia de toata intelegerea si binevointa noastra.